Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Ontdek de wondere wereld van kristallen

11 december @ 10:00 - 16:00

€125
Kristallen en Mineralen

De wereld van de kristallen kan een enorme rol spelen in deze transformerende tijd. We leven tenslotte al vanaf het eerste begin met stenen in allerlei vormen. Ze spelen een belangrijke rol in ons bestaan, ze zijn door de eeuwen heen op diverse manieren ingezet. En alles om ons heen heeft een bepaalde frequentie, een trilling. Het kristal lijkt onbeweeglijk te zijn, maar de atomen en elektronen in kristallen zorgen continu voor een beweging. Elk kristal heeft zijn eigen unieke frequentie. Ook wij hebben een eigen frequentie, het is dus niet zo gek dat een frequentie die bij ons past of een gevoel in ons activeert ons aantrekt. Juist in deze tijd van verandering kunnen ze helpen om in de hartsfrequentie te komen en te blijven.

Kinderen voelen het precies
Misschien ben je al een fan van kristallen, gewoon omdat je ze mooi vind. De taal van de kristallen is in eerste instantie visueel. Je komt af op een kleur of een vorm. Een ronde, hoekige of spitse vorm. Is het een geslepen kristal of heeft het de natuurlijke ruwe vorm. Kinderen voelen vaak nog intuïtief welke steen hen ‘helpt’, ze zijn nog verbonden met de wereld van magie. Wanneer ze bij me komen, kiezen ze zelf een steen uit. Vaak vragen de ouders aan mij of dit wel klopt. Ik geef het kind een knipoog en check door middel van een spiertest of dit de juiste steen is. Tegen het kind zeg ik dan: ‘Je weet het zelf heel goed, maar papa en mama twijfelen nog een beetje.’ Natuurlijk is dit heel begrijpelijk en juist door de spiertest te doen groeit het zelfvertrouwen van het kind.

Voor rust of activatie
Je kunt kristallen een mooi plekje geven in je huis. Of dit nu je slaapkamer is voor meer rust of op je bureau om je juist te activeren. Wanneer je het kristal bekijkt en het aandacht geeft, trekt het je in het hier en nu. Je bent even alleen daar mee bezig, je kunt het ook in je hand nemen, dit activeert dat je vanuit je hoofd naar je lijf gaat.

Het raakt me op diep niveau
Van jongs af aan heb ik me aangetrokken gevoeld tot stenen. Het zijn voor mij kostbare schatten. Ze liggen door mijn hele huis verspreid. Iedere steen heeft voor mij een geschiedenis. Het geeft me een warm gevoel, het raakt me op een diep niveau. De schoonheid en het besef dat deze stenen uit de aarde voortkomen. Als kind kon ik uren zitten in een grindpad, vol verwondering bekeek en voelde ik de stenen. Het voelde voor mij zo eigen als vrienden.

Stenen zijn onze helpers
Gaandeweg in mijn leven bouwde ik een intenser contact met ze op. Ik leerde wat hun werking is en steeds dieper te voelen wat hun werkelijke betekenis is. Door mijn contacten en opleidingen bij verschillende sjamanen is dit nog meer geactiveerd. Vanuit de verschillende sjamanistische tradities noemen ze mij de Stone keeper. Dit is ook wie ik ben, ik draag er zorg voor. Stenen zijn onze helpers en kunnen ons versterken in deze transformerende tijd op aarde.

Kristallen en HSP
Wanneer je een gevoelig persoon bent, voel je veel van de energieën om je heen. Alles komt versterkt bij je binnen. Zowel de prettige als de vermoeiende energie. Mijn ervaring als gevoelig persoon is dat het enorm kan helpen om bij jezelf te blijven en niet te vervloeien met de omgeving of emoties van anderen. Je kunt hierdoor beter focus houden en makkelijker contact houden met je lichaam. Ook wanneer je overprikkeld bent is het fijn zijn om een rustgevende kristal vast te houden.

Wil je zelf de wondere wereld van kristallen ontdekken?
Als je met een open blik kunt kijken, zie je misschien dat elk kristal, net als ieder levend wezen, een eigen energie of karakter heeft. Ik geef met regelmaat cursussen over de werking van de kristallen. Iedere kristal is uniek en heeft een eigen verhaal, dit is niet te vinden in boekjes. Het is authentiek en uniek. Ik leer het je graag. Het zal jouw kijk op jezelf en je omgeving voorgoed veranderen. Jouw intuïtie en innerlijk weten worden gevoed en geactiveerd. Iedere deelnemer krijgt een persoonlijk kristal met een unieke eigen gechannelde boodschap. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met me op, ik adviseer je graag. Je kunt bij mij kristallen kopen, ik geef je 20% deelnemerskorting. Meld je gelijk aan.

Gegevens

Datum:
11 december
Tijd:
10:00 - 16:00
Kosten:
€125
Evenement Tags:
, , , , , , , , ,

Locatie

Landgoed Plattenberg
Amersfoortseweg 38
Maarn, 3951 AP
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie