Over Anna

“Je ogen zijn de spiegel van je ziel.”

Als kind heb ik ervaren hoe het is om niet op te groeien in een warm nest. Na diverse rondzwervingen in kindertehuizen en verschillende pleeggezinnen heb ik ervaren hoeveel invloed dit heeft. Je nergens thuis en/of welkom voelen.  Jarenlang heb ik in de overlevingsmodus gezeten, eigenlijk was mijn missie om zo snel mogelijk onafhankelijk te worden. Dit heeft tot gevolg gehad dat ik zo snel mogelijk mijn middelbare school heb afgemaakt en ben gaan werken.

Het moment dat ik zelf moeder werd zag ik de kwetsbaarheid van mijn eigen kind. Hierdoor kwam ik weer in contact met het kind in mijzelf. Dit resulteert in een zoektocht naar mezelf. Ik werd mij steeds bewuster van wie ik in essentie ben. Oude overtuigingen bijvoorbeeld; ik ben niet goed genoeg of ik mag er niet zijn, kon ik op die manier omzetten. Hiermee groeide mijn interesse in bewustwording.

Na jaren gewerkt te hebben op de middelbare school op Vlieland waar ik de creatieve vakken gaf, zijn we verhuisd naar de wal. Hier ben ik begonnen met een opleiding tot Energetisch therapeut.  Na 4 jaar heb ik dit afgerond en ben ik les gaan geven aan therapeuten voor zowel volwassenen als kindertherapeuten, daarnaast draaide ik mijn eigen praktijk. Diverse opleidingen ben ik gaan doen als aanvulling.

Na mijn verhuizing van Drenthe naar Nieuwegein heb ik daar een praktijk geopend waar mensen de weg naar zichzelf weer kunnen vinden. Mensen bewust te maken van hun kwaliteiten en kracht. Om van vermoeidheid naar hun kracht en potentie te groeien. Inmiddels zijn mijn beide zoons volwassen en heb ik er fijne cadeaudochters bijgekregen. Ze zijn geworden wie ze willen zijn, trots ben ik op ze. Inmiddels ben ik zelfs oma geworden van een hele mooie kleindochter. Zij groeit op omringd door liefde en geborgenheid.

Ik ben op mijn best wanneer ik mensen in mijn praktijk krijg die aan zichzelf willen werken. Ze weer terug naar hun gevoel te brengen. Het is mijn passie om met mensen te werken en te begeleiden in ontwikkelings- en bewustwordingsprocessen.

Mijn belangrijkste kernwaarde zijn; aandacht, bewustzijn, bezieling, compassie, veiligheid.

Anderen omschrijven mij als een expert op het gebied van levensvragen. Van het komen naar de aarde met een missie, naar het afscheid nemen van de aarde. De cirkel van het leven. De verschillende overgangsfasen in ons leven zijn zo belangrijk.