“Alles is energie.”

Leer werken met de Biotensor

Een Biotensor is een moderne versie van de wiggelroede en de pendel. Het is een zeer nauwkeurige tester van trillingen. Zoals je weet, bestaat alles in het universum uit trillingen. Een kop koffie heeft een andere trilling dan een kop thee. Een aardappel heeft een andere trilling dan zuurkool. Ieder persoon heeft een eigen frequentie/trilling net als dat ieder orgaan een eigen trilling heeft.

Na 20 jaar ervaring kan ik zeggen dat de Biotensor van onschatbare waarde is. Tijdens deze workshop leer ik je het testen van o.a. voeding, supplementen, straling, kleuren, edelstenen, etherische olie, aardstralen en het optimaliseren van je woning/praktijkruimte. Alles om ons heen bestaat uit trilling, de juiste trilling geeft je energie en balans.

De workshop

Wat leer je tijdens deze workshop?

  • Je leert de Biotensor in te zetten als helend apparaat.
  • Je leert blokkades op te heffen en balans te herstellen.
  • We brengen de energie in harmonie in ons lichaam en daarbuiten. Het maakt je bewust van dat wat energie geeft en dat wat energie neemt.
  • Je ontdekt welke voedingsmiddelen goed zijn voor jou; hierdoor hoef je niet eindeloos diëten volgen.
  • Je ontdekt hoe je het zelf genezend vermogen van je lichaam kunt stimuleren, en dat van anderen.

Je kunt de Biotensor heel breed toepassen voor o.a. jezelf, je gezin, cliënten en je (huis)dieren. De mogelijkheden zijn oneindig. Het resultaat is meer levenslust en een vitaler gevoel, meer harmonie in je gezin, want blokkades en storingen worden opgeheven. Hierdoor is de Biotensor ook heel geschikt voor het ondersteunen van je kinderen, verlichten van bijv. groeipijn, slaapproblemen en onzekerheid.

Interesse?

Klik hier voor beschikbaarheid en data

Tijd: 10.00 – 16.00 uur
Locatie: Landgoed Plattenberg te Maarn

Kosten: 160 euro (incl. btw), inclusief koffie, thee en soep, exclusief lunch

Lunch zelf meenemen (er wordt een vegetarische soep klaargemaakt voor de liefhebbers)

Er is individuele aandacht voor iedere deelnemer. Je kunt bij mij een biotensor aanschaffen die voor jou persoonlijk wordt gemaakt. Ik stem af op je ziel en welke houtsoort bij jou frequentie past. Verdere info krijg je na de inschrijving.