“Alles is energie.”

Leer werken met de Biotensor

Een Biotensor is een moderne versie van de wiggelroede en de pendel. Het is een zeer nauwkeurige tester van trillingen. Zoals je weet, bestaat alles in het universum uit trillingen. Een kop koffie heeft een andere trilling dan een kop thee. Een aardappel heeft een andere trilling dan zuurkool. Ieder persoon heeft een eigen frequentie/trilling net als dat ieder orgaan een eigen trilling heeft.

Na 20 jaar ervaring kan ik zeggen dat de Biotensor van onschatbare waarde is. Tijdens deze workshop leer ik je het testen van o.a. voeding, supplementen, straling, kleuren, edelstenen, etherische olie, aardstralen en het optimaliseren van je woning/praktijkruimte. Alles om ons heen bestaat uit trilling, de juiste trilling geeft je energie en balans.

De workshop

Wat leer je tijdens deze workshop?

  • Je leert de Biotensor in te zetten als helend apparaat.
  • Je leert blokkades op te heffen en balans te herstellen.
  • We brengen de energie in harmonie in ons lichaam en daarbuiten. Het maakt je bewust van dat wat energie geeft en dat wat energie neemt.
  • Je ontdekt welke voedingsmiddelen goed zijn voor jou; hierdoor hoef je niet eindeloos diëten volgen.
  • Je ontdekt hoe je het zelf genezend vermogen van je lichaam kunt stimuleren, en dat van anderen.

Je kunt de Biotensor heel breed toepassen voor o.a. jezelf, je gezin, cliënten en je (huis)dieren. De mogelijkheden zijn oneindig. Het resultaat is meer levenslust en een vitaler gevoel, meer harmonie in je gezin, want blokkades en storingen worden opgeheven. Hierdoor is de Biotensor ook heel geschikt voor het ondersteunen van je kinderen, verlichten van bijv. groeipijn, slaapproblemen en onzekerheid.

Interesse?

Datum:

  • 14 oktober, deel 1
  • 23 oktober, deel 2

Tijd: 10.00 – 16.00 uur
Locatie: Atelier op Landgoed Plattenberg te Maarn

Kosten: 95 euro (incl. btw), inclusief koffie, thee en soep, exclusief lunch

Lunch zelf meenemen (er wordt een vegetarische soep klaargemaakt voor de liefhebbers)

Er zal individuele aandacht zijn voor elke deelnemer en je ontvangt een persoonlijke boodschap.

"Ik was erg nieuwsgierig geworden naar de werking van een biotensor en heb mij opgegeven voor een workshop bij Anna. Ik wilde leren op welke manier ik het kon gebruiken bij het adviseren van de juiste essentiële olie. Ik was aangenaam verrast toen ik tijdens de workshop ontdekte wat er allemaal nog meer mogelijk is. Sinds de workshop is de biotensor niet meer weg te denken uit mijn leven!"

Natasja

"Ik heb het als zeer prettig ervaren om bij jou de biotensor workshop te mogen volgen. Jouw rustige uitleg van de werking van energie en de manier van omgaan met de biotensor maakte dat ik het nu wel aandurfde met mezelf en dat ik op mezelf ben gaan vertrouwen. Vooral je basishouding van 'geen oordeel' heeft me daar zeer bij geholpen. En natuurlijk je eigen intrinsieke enthousiasme! Je bent een heel fijn en mooi mens, waardoor ik me kwetsbaar durf op te stellen en stap voor stap iets te leer. Thnx!"

Mariska

"Deze workshop, onder de bezielende leiding van Anna, geeft zelfvertrouwen. Goede uitleg en ruimte om vooral zelf met het apparaat aan de slag te gaan. Spelenderwijs ervaren dat er vele toepassingen zijn. Een biotensor is voor mij een tastbaar hulpmiddel, dat test en zichtbaar maakt wat je al weet. Thuis gebruik ik dit hulpmiddel het meest voor het harmoniseren van mijn energie.”

"Via een vriendin kwam ik bij Anna terecht, want ik wilde meer leren met het omgaan met de biotensor. Maar wat Anna geeft is zoveel meer dan alleen kennisoverdracht, wat ze veel heeft. Ze geeft ook vertrouwen, brengt inzichten en alles integer."

Jessica

"Een dag vol magie. Het is niet alleen leren werken met de biotensor. Je krijgt een eigen frequentiekaart, met een persoonlijke boodschap geschreven door Anna. De biotensor is gemaakt van een houtsoort afgestemd op jou persoonlijk. Prachtige leerzame healingen op een mooie plek in de natuur.”

Joke

"Weer een bijzondere workshop van Anna. Deze dag weer veel mooie inzichten ontvangen. Nieuwe mogelijkheden geleerd. Een dag vol magie, inzichten en speelsheid."

Melinda

"Wat ik heel bijzonder vond is hoe je de workshop hebt voorbereid, dit is voelbaar in de aanloop ernaartoe. Je zet een mooi veld neer waarin ik alvast een aanloopje kon nemen in het leren. Het werken met de biotensor vond ik prachtig en wennen. Het wennen zit op de helende kwaliteit van het instrument. Ik ga het lekker doen en zien wat er gebeurt."

Froukje