“Liefde is de grootste kracht van het universum.”

De helende kracht van het medicijnwiel

Wil jij ook weer energiek en doelbewust in het leven staan?
Ben je nieuwsgierig hoe jouw persoonlijk medicijnwiel je inzicht en kracht kan geven?

Het medicijnwiel is een Indiaans ritueel. Het is een magische kring van geboorte tot dood en wedergeboorte. Het helpt ons om het evenwicht te herstellen met jezelf en alles om je heen. Wanneer je een deel bent van de natuur is de natuur een deel van jou.
De essentie van het medicijnwiel is beweging en verandering, ruimte te scheppen om te kunnen veranderen. Zodat we met een open hart verder kunnen leven en leren.

De workshop

Deze praktische workshop gaat je nieuwe energie en harmonie opleveren. Het effect van het werken met jouw persoonlijk medicijnwiel is groot.

  • Door te kijken naar de 4 fases van het leven ontdek je in welke fase je uit het centrum van je wiel bent geraakt. Het medicijnwiel helpt je dan om dit deel weer te helen in jezelf en die kwaliteit weer tot je te nemen.
  • We gaan de wereld van energieën op een speelse en doeltreffende manier inzetten om geestelijk en lichamelijk in balans te komen en te blijven.
  • Ook maak je verbinding met je eigen totemdier.

Je zult je weer herinneren hoe je je eigen kracht, de krachten van de natuur en de krachten uit de andere dimensies op een bewuste manier (met alles wat bestaat) kunt verbinden. 
Aan het einde van de dag vindt er een diepgaande groepshealing plaats.

Interesse?

Datum:

  • 31 juli

Tijd: 10.00 – 16.00 uur
Locatie: Landgoed Plattenberg te Maarn

Kosten: 125 euro (incl. btw), inclusief koffie, thee en soep, exclusief lunch

Lunch zelf meenemen (er wordt een vegetarische soep klaargemaakt voor de liefhebbers)

Er zal individuele aandacht zijn voor elke deelnemer en je ontvangt een persoonlijke boodschap.

"Vandaag was ik bij Anna, in een huisje in het bos. Anna is een van de wijste vrouwen die ik ken en vandaag nam ze ons mee op reis. Een innerlijke reis naar aanleiding van het medicijnwiel. Ik ben ondergedompeld in de wijsheid van Anna en neem de magie mee naar huis. Anna is down to earth heeft een heerlijke taal, en een onschatbare bron om uit te putten. Ik ben dankbaar dat ik mag aanschuiven bij Anna, wat een vrouw."

Anne-Lies

"Er zijn maar weinig mensen die, als ze zeggen dat ik in een droom voorbij ben gekomen, gelijk vertrouw. Dat zegt natuurlijk veel over mij. Maar om deze opmerking van jou om de workshop 'Het Medicijnwiel' te volgen is geresulteerd in een feestje. Een echt feest der herkenning. Ik vind het fantastisch hoe zorgvuldig je deze, maar ook alle andere workshops, liefdevol voorbereidt. We bewegen de hele dag mee op de energie die er is. Dank je wel! Ik vond het een heerlijke dag."

Natasja

"Het was weer leuk om je te zien en te horen. Voor de tweede keer het medicijnwiel is alweer veel beter begrepen door mij. Wordt vertrouwder. Ik ga het zeker gebruiken bij mijn persoonlijke ontwikkeling. Verder een goede energie en mooie locatie en goede soep."

Eli

"Wat een heerlijke dag, het is bijna niet te beschrijven. Een innerlijke reis die me bij mijzelf brengt. De gechannelde boodschap voor iedere deelnemer is heel raak en zorgt ervoor dat ik weer volgende stappen kan zetten. Heel erg bedankt lieve Anna."

"Heerlijk weer tot mezelf gekomen. Weer een stap verder op mijn pad naar mijn bestemming. Zo fijn zoals jij alles begeleidt en je kracht, maar ook je kwetsbaarheden, kennis en levenservaring deelt. Dank je wel mooie en bijzondere vrouw."

Melinda

"De zon schijnt, de vogels die van zich laten horen. Vrouwen met fijne energieën en Anna die ons heel warm verwelkomt. Deze dag is bijna niet te beschrijven. Het is een innerlijke reis waarbij de natuur, de dieren en Anna een grote rol spelen. Ik ben nu al helemaal zen en we zijn nog niet eens klaar. Een dag vol heling, reizen, humor, liefde, compassie en eerbied. Heel erg bedankt lieve Anna."