“Liefde is de grootste kracht van het universum.”

De helende kracht van het medicijnwiel

Wil jij ook weer energiek en doelbewust in het leven staan?
Ben je nieuwsgierig hoe jouw persoonlijk medicijnwiel je inzicht en kracht kan geven?

Het medicijnwiel is een Indiaans ritueel. Het is een magische kring van geboorte tot dood en wedergeboorte. Het helpt ons om het evenwicht te herstellen met jezelf en alles om je heen. Wanneer je een deel bent van de natuur is de natuur een deel van jou.
De essentie van het medicijnwiel is beweging en verandering, ruimte te scheppen om te kunnen veranderen. Zodat we met een open hart verder kunnen leven en leren.

De workshop

Deze praktische workshop gaat je nieuwe energie en harmonie opleveren. Het effect van het werken met jouw persoonlijk medicijnwiel is groot.

  • Door te kijken naar de 4 fases van het leven ontdek je in welke fase je uit het centrum van je wiel bent geraakt. Het medicijnwiel helpt je dan om dit deel weer te helen in jezelf en die kwaliteit weer tot je te nemen.
  • We gaan de wereld van energieën op een speelse en doeltreffende manier inzetten om geestelijk en lichamelijk in balans te komen en te blijven.
  • Ook maak je verbinding met je eigen totemdier.

Je zult je weer herinneren hoe je je eigen kracht, de krachten van de natuur en de krachten uit de andere dimensies op een bewuste manier (met alles wat bestaat) kunt verbinden. 
Aan het einde van de dag vindt er een diepgaande groepshealing plaats.

Interesse?

Klik hier voor beschikbaarheid en data

Tijd: 10.00 – 16.00 uur
Locatie: Landgoed Plattenberg te Maarn

Kosten: 125 euro (incl. btw), inclusief koffie, thee en soep, exclusief lunch

Lunch zelf meenemen (er wordt een vegetarische soep klaargemaakt voor de liefhebbers)

Er zal individuele aandacht zijn voor elke deelnemer en je ontvangt een persoonlijke boodschap.

"Vandaag was ik bij Anna, in een huisje in het bos. Anna is een van de wijste vrouwen die ik ken en vandaag nam ze ons mee op reis. Een innerlijke reis naar aanleiding van het medicijnwiel. Ik ben ondergedompeld in de wijsheid van Anna en neem de magie mee naar huis. Anna is down to earth heeft een heerlijke taal, en een onschatbare bron om uit te putten. Ik ben dankbaar dat ik mag aanschuiven bij Anna, wat een vrouw."

Anne-Lies

"Er zijn maar weinig mensen die, als ze zeggen dat ik in een droom voorbij ben gekomen, gelijk vertrouw. Dat zegt natuurlijk veel over mij. Maar om deze opmerking van jou om de workshop 'Het Medicijnwiel' te volgen is geresulteerd in een feestje. Een echt feest der herkenning. Ik vind het fantastisch hoe zorgvuldig je deze, maar ook alle andere workshops, liefdevol voorbereidt. We bewegen de hele dag mee op de energie die er is. Dank je wel! Ik vond het een heerlijke dag."

Natasja

"Het was weer leuk om je te zien en te horen. Voor de tweede keer het medicijnwiel is alweer veel beter begrepen door mij. Wordt vertrouwder. Ik ga het zeker gebruiken bij mijn persoonlijke ontwikkeling. Verder een goede energie en mooie locatie en goede soep."

Eli

"Wat een heerlijke dag, het is bijna niet te beschrijven. Een innerlijke reis die me bij mijzelf brengt. De gechannelde boodschap voor iedere deelnemer is heel raak en zorgt ervoor dat ik weer volgende stappen kan zetten. Heel erg bedankt lieve Anna."

"De workshop heeft me een aantal nieuwe inzichten en een nieuwe tool gebracht en ik heb zowel van jou als van de andere cursisten veel geleerd. Ik vind je pragmatische insteek heel fijn; het zelf doen en voelen. Daarmee worden de mogelijkheden en het bereik van de biotensor duidelijk en is er weer een hele nieuwe wereld voor me open gegaan. Het gebruik van de biotensor als healinginstrument gaat nog wat oefening en geduld kosten zoals ik al zei. Maar ik merk dat ik het leuk vind om te ontdekken wat ik er allemaal mee kan!"

Karoline

"De zon schijnt, de vogels die van zich laten horen. Vrouwen met fijne energieën en Anna die ons heel warm verwelkomt. Deze dag is bijna niet te beschrijven. Het is een innerlijke reis waarbij de natuur, de dieren en Anna een grote rol spelen. Ik ben nu al helemaal zen en we zijn nog niet eens klaar. Een dag vol heling, reizen, humor, liefde, compassie en eerbied. Heel erg bedankt lieve Anna."

"Anna gaf oeroud sjamaans 'weten' en helende energie door in de helende kracht van het medicijnwiel. We ontvingen allemaal een groepsreading, een krachtige persoonlijke reading van onze eigen medicijnwiel en bijzondere intuïtieve bijenwas tekening, die nog lang nawerkt. Daarmee gaf ze mij 'gereedschap' om altijd in de balans en regie van mijn vrouwelijke en mannelijke kracht te staan en daarmee dienend te zijn aan het geheel: wetend dat alles met alles verbonden is. Een verbinding en heling op zowel harts gevoel als buikgevoel. Niet eerder heb ik de kracht van de natuur en het feit dat ik er deel van uitmaak, met deze cirkel van het leven, zo duidelijk gevoeld. Het was een bijzondere dag. Dankjewel Anna, voor het bijzondere werk dat je doet."

Jacqueline

"Zeer warm ontvangst, fijne energie. Erg verhelderend en verbaasd hoe ‘simpel’ het kan zijn om antwoorden te krijgen en te healen met behulp van de biotensor. Het kan werkelijk iedereen helpen als je er voor open staat. Bedankt, Sandra"

Sandra

"De workshop voelde als een warm bad, bevestiging van mijn eigen gevoel, maar vooral mijn eigen vertrouwen. Duidelijke uitleg, mooie praktische tools. Bedankt lieve Anna. Liefs Endrina"

Endrina

"Ik heb deze workshopdag als heel licht en vol vertrouwen ervaren. Anna weet heel goed in te tunen op de behoefte van de groep en hierbinnen op mij als persoon en mijn behoefte. Het was een super fijne en leerzame dag. Ik heb weer een stap gemaakt in mijn persoonlijke ontwikkeling. Liefs, Bianca"

Bianca